Kitaravirtuoosi Oz Noy saapuu Suomeen – mukana bändissä todelliset huippumuusikot

Oz Noy nähdään Suomessa.

25.04.2023

New Yorkissa asuva israelilaislähtöinen kitaravirtuoosi Oz Noy saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen. Hän soittaa ainoan Suomen keikkansa Porissa Validi Karkia -klubilla 13. päivä toukokuuta.

Yhtyeessä ovat mukana fuusiopioneeri Yellowjacketsin perustajajäsen, huippubasisti Jimmy Haslip sekä Joe Bonamassan, Bob Dylanin ja Cyndi Lauperin levyiltä ja David Lettermanin talk show’sta tuttu rumpali Anton Fig, niin ikään ensivierailulla Suomessa.

Rumpali Anton Fig on pitkällä urallaan soittanut esimerkiksi lähes kaikki rumpuosuudet Kissin Dynasty– ja Unmasked -albumeilla. Muita nimekkäitä levytyskumppaneita ovat olleet Ritchie Blackmore, Gary Moore, Cyndi Lauper, Madonna, Mick Jagger, Beth Hart sekä monet muut. Suomalaisittain kiinnostavaa on Anton Figin rumpalointi Michael Monroen levyllä Not fakin’ it vuonna 1989.

Basisti Jimmy Haslip oli perustamassa Grammy-palkittua fuusioyhtye Yellowjacketsia 1977, jossa hän vaikutti vuoteen 2012 asti. Haslipin soittokavereita ovat olleet mm. Bruce Hornsby, Rod Stewart, Rita Coolidge, Jon Anderson, Andy Summers, Bobby McFerrin, Tommy Bolin, Allan Holdsworth, Chaka Khan, Al Jarreau, Donald Fagen ja Anita Baker. Myös Haslip oli yksi Kiss-yhtyeen käyttämistä haamusoittajista Creatures of the Night -levyllä.

Rajoitetun kapasiteetin keikalle liput varattavissa heti sähköpostilla kukkesand@hotmail.com.

Keikkatiedot videon alla.

La 13.05.2023

Validi Karkia -klubi:

OZ NOY TRIO (USA) WITH JIMMY HASLIP & ANTON FIG
Studio Hilkka, Valtakatu 22 (sisäänkäynti Annankadun puolelta)
Showtime klo 19.00, ovet 18.00
Liput: 49€, ennakkovaraukset kukkesand@hotmail.com

Lisää luettavaa