Kotimainen indieyhtye Bad Sauna julkaisi kakkosalbuminsa – odotukset ovat suuret

Bad Sauna julkaisi toisen levynsä.

14.01.2022

Kotimainen Bad Sauna (hyvä nimi, muuten) julkaisi joulukuussa 2020 debyyttialbuminsa Olen rikas sillä minulla on teidät.

Tänään on ilmestynyt bändin kakkoslevy Potslojo. Albumin ensimmäinen single Kaikki kotona oli Radio Helsingin vuoden 2021 soitetuin kappale, joten hypeä ainakin löytyy.

Potslojo on myrskynkestävä turvapaikka, joka lepää ihanasti yhtyeen jäsenten olkapäillä kulkien kohti uutta kevättä ottaen kyytiin meistä ihan jokaisen. Potslojo muistuttaa elämän arkisista iloista, tunteiden vuoristoradoista ja siitä miten välillä täytyy myös irrotella”, kertoo tiedote ja jatkaa:

”Bad Saunan tyyli yhdistää musiikissaan amerikkalaista indierockia, riffejä, punkrockia, naivismia ja slacker-asennetta on jotain mitä näillä leveysasteilla ei ole ennen juuri kuultu. Jos bändin esikoista ylistettiin yhdeksi kovimmista debyyttialbumeista pitkään aikaan, on Potslojo kuin peruskallioon sementoitu valmiin yhtyeen klassikko, joka väistämättä tuo mieleen niin Nirvanan kuin Pixiesinkin kaltaisten legendojen klassikkolevyt.”

Kovia sanoja, mutta löytyykö katetta? Kuuntele levy alta, ja tee omat johtopäätöksesi.

Lisää luettavaa