Kubelta syväluotaava albumi – vierailijoina muun muassa Cledos ja Reino Nordin

Yksi Suomen ahkerimmista räppäreistä julkaisi levyn uuden levymerkkinsä Killah Recordsin alla.

Eerika Leinonen

Kube julkaisi uransa viidennen albumin.Hakunila Killah pitää sisällään 14 kappaletta. Vierailijoita levyllä ovat Cledos, Reino Nordin, Matti8, Jakob ja Kari Tapiiri.

Kokonaisuutena paketti on hyvin freesi, sekä tuotannon että sanoitusten osalta. Kube kertoikin tiedotteella halusta tuoda enemmän sisältöä ja tarinaa sanoituksiin:

”Mahtava fiilis et albumi on valmiina ja sain mun vision 100% maaliin! Halusin tuoda sanoituksiin enemmän sisältöä ja järkeä mikä mun mielestä tän ajan räpistä/träpistä puuttuu. Halusin myös kertoa enemmän omaa tarinaa siitä mitä oon kokenut ja nähnyt mun ympärillä. Tuotanto puolella meen aina viban mukaan ja koitan löytää uusia rytmejä ja melodioita, jotta voisin kasvaa artistina ja tuoda uusia puolia itsestäni esiin.”

Kappaleen sanoituksissa on aistittavissa paljon omasta elämästä ammentavaa materiaalia. Tästä todisteena keskivaiheilta löytyvä Milt se tuntuu.

Levyltä julkaistiin samalla video Japanese drip -kappaleesta. Andrei Kipahtin tuotantoa oleva biisi on varsin särmikäs. Muotitietoisella biisillä vierailee Cledos. Video itsessään on ajan hermolla, kun NCO ja Jakob ovat Holy Bros. Esikuvinaan heillä toimii tässä tapauksessa Moly Bros ja mikäli olette katsoneet kaksikon videoita, niin löydätte yhtäläisyydet salaman nopeasti aina loppuhetkiä myöden.

Katso video alta, siitä vastaavat Kaulus & Vincento. Levy löytyy suoratoistopalveluista.