Kuin teksti kirjan takakannessa: Tomi Saario julkaisi uuden kappaleen ”Unissakävelijä”

Tomi Saarion tuore kappale kuunneltavissa.

26.04.2024

Valovoimaiseksi uuden sukupolven pop-artistiksi kuvailtu Tomi Saario julkaisi tänään uuden singlen Unissakävelijä. Viime vuonna suomenkielisen soolouransa startannut Saario on valmistellut uutta musiikkia uudistuneen tiimin kanssa jo pitkään ja tänään julkaistun uuden singlen luvataan antavan esimakua artistin uudistuneesta soundimaailmasta.

Kaihoisa ja riipivän addiktoivasta rakkaussuhteesta kertova kappale alleviivaa Tomin lahjakkuutta lauluntekijänä ja edustaa modernia suomalaista pop-musiikkia parhaimmillaan.

“Unissakävelijä oli mun ensimmäinen biisi yhdessä Kaisa Korhosen ja Lauri Halavaaran kanssa. Joskus laulut saa alkunsa siitä et on joku tietty aihe mistä halutaan puhua ja joskus taas mielessä pyörii vaa joku melodia, mut mulla henkilökohtasesti tää kaikki saa usein alkunsa kitarasta. Olin pyöritelly tota Unissakävelijän kitarariffiä kotona jo muutaman päivän ja tiesin heti et siin on jotain tosi spessua. Esittelin sen Kaisalle ja Laurille, ja ne oli heti samalla sivulla mun kaa. Myöhemmin mukaan hyppäs viel Topi Kilpinen viimeistelemään tuotantoa ja viemään sitä uudelle levelille mun ja Laurin kanssa. Huomattiin kaikki aika nopeesti, et täs tiimissä on jotain taikaa ja sen takii ollaan työstetty mun seuraaviakin julkaisuja yhdessä. Unissakävelijä toimii just siks tosi hyvin esittelynä siitä mitä on luvassa. Vähän niinku takakannen teksti jostain kirjasta mikä koukuttaa lukijan, mut kaikki silti tietää et ne hulluimmat juonenkäänteet on viel tulossa”, artisti kuvailee.

Voit kuunnella kappaleen alhaalta.

Lisää luettavaa