Lähes kolme vuosikymmentä Helsingissä toiminut levykauppa aloitti loppuunmyynnin

Green Grass Records tyhjentää varastoaan.

17.10.2022

Helsingissä vuodesta 1993 asti toiminut levykauppa Green Grass Records on ilmoittanut lopettavansa toimintansa. Käynnissä on tällä hetkellä koko levyvaraston loppuunmyynti, sillä liiketila on irtisanottu loppumaan 1.11.2022.

Jo alkuvuodesta 2018 näytti hetken siltä, että Helsingin legendaarisimpiin levykauppoihin kuuluva Green Grass Records laittaisi lapun luukulle. Tarina jatkui kuitenkin niin, että toiminta sai jatkua uudessa osoitteessa Kampin sijaan Kalliossa Aleksis Kiven kadulla. Levykaupan otti pyörittääkseen alkuperäisen omistajan Markku ”Make” Arolan poika Lasse Arola sekä tämän veli, myös kotimaisen underground-hiphopin pioneereina tunnettu Juhani Saksikäsi.

Nyt kuitenkin levykaupassa on käynnissä loppurysäys: vähintään kymmenen levyn ostajalle levyjen luvataan maksavan vain yhden euron.

”All things must pass”, levykaupan Facebook-sivuilla kirjoitettiin syyskuun lopussa. ”Nyt on aika laittaa levyt kiertoon ja lopettaa kalliin varastotilan maksaminen Aleksis Kiven kadulla. Liiketilan pitää olla tyhjä marraskuun alussa ja me myydään kaikki levyt nyt pois.”

Green Grassin perustaja Markku ”Make” Arola menehtyi vuonna 2019 pitkän sairauden uuvuttamana.

Lisää luettavaa