Laita nimi mieleen – tässä voi hyvinkin olla tuleva suomalainen suuryhtye

The Vantages julkaisi jälleen videon.

04.09.2023

Vallan mainio hieman tuoreempi kotimainen yhtye, kohtalokasta rockia Artic Monkeysin ja HIM:in tyyliin tekevä The Vantages on julkaissut uuden kappaleen. Loppuvuodesta julkaistavaa debyytti-ep:tään pohjustava yhtye julkaisi tänään seuraavan singlen You, joka kertoo laulaja Tim Mikkolan raskaista kokemuksista. Kappaleelle julkaistiin myös musiikkivideo, jonka voit katsoa alempaa.

EP:ltä julkaistiin heinäkuussa toinen single Danger, joka on musiikkivideoineen kerännyt nopeasti yli 120 000 toistokertaa Spotifyssa ja Youtubessa. Kappale on ollut myös YleX:llä tiiviissä soitossa. Ep:n ensimmäinen single oli nimeltään Leather Jacket. Kerroimme molemmista kappaleista täällä.

”Kappale kertoo mun omista kokemuksista – siitä kun et vaan pysty auttamaan toista mitenkään. Kun toinen haluaa jonnekin minne et voi seurata. You oli mulle kauttaaltaan erittäin raskas prosessi, ne kyyneleet jotka raidalla kuuluu on aitoja”, laulaja kertoo uudesta biisistä.

The Vantages nähdään tässä kuussa kotikaupunkinsa lisäksi myös Tampereella sekä Turussa ruotsalaisen sleaze rock -legenda Crashdïetin lämmittelijänä. Keikkapaikat videon alla.

Näe The Vantages livenä syyskuussa:
14.9.2023 Tampere, Klubi (w/ Crashdïet)
15.9.2023 Turku, Teatro (w/ Crashdïet)
16.9.2023 Helsinki, On The Rocks (w/ Crashdïet)

Lisää luettavaa