Lapsitähteyden aika on ohi, tuumaa Marcus & Martinus – veljesduo coveroi Chris Isaakin jättihittiä

Kaksikko esitti kappaleen Ruotsin Masked Singer -ohjelmassa keväällä.

11.09.2022

Norjalainen kaksosveljesten muodostama popduo Marcus & Martinus nousi suureen kansainväliseen suosioon vuonna 2012, kun kaksikko voitti norjalaisen Lilla Melodifestivalen -laulukilpailun.

Useita kertoja Suomessakin esiintyneet, 10-vuotiaina uransa aloittaneet veljekset ovat kasvaneet parikymppisiksi ja pyrkivät nyt jättämään lapsitähteyden leiman taakseen.

”Nuorina aikuisina emme ole enää samanlaisia kuin ennen. Olemme aloittamassa uutta aikakautta. Olemme innoissamme tulevasta ja meillä on suuria unelmia ja tavoitteita”, veljekset kertovat tiedotteessa.

Kaksikko piti pandemian ajan taukoa ja keskittyi uuden musiikin luomiseen.

”Fantastiset fanimme eri maista, kulttuureista, elämänkatsomuksista ja uskonnoista ovat kaiken tekemisemme inspiraatio. Fanimme ovat kasvaneet mukanamme ja saaneet uusia näkökulmia elämään ja musiikkiin. Nyt olemme enemmän kuin valmiita esiintymään uudelleen, tapaamaan yleisöä ja näyttämään kaikille – niin uusille kuin vanhoillekin faneille – mitä olemme työstäneet.”

Marcus & Martinus osallistui tänä keväänä Ruotsin Masked Singer -ohjelmaan ja voitti lopulta koko laulukilpailun. Yksi veljesten esittämistä biiseistä oli Chris Isaakin menestyskappale Wicked Game. Tiktokiin ladattu video esityksestä tavoitti hetkessä yli 1,5 miljoonaa ihmistä, ja fanien toiveesta kaksikko päätti julkaista versionsa myös striimauspalveluissa.

Kuuntele kappale alta.

Lisää luettavaa