Legendaarisen yhtyeen kitaristi kuoli minuuteiksi eikä voi osallistua kiertueelle – fanit raivostuivat ja haluavat rahansa takaisin

Joillakin faneilla riittää pokkaa.

Legendaarisen Status Quon kitaristi Rick Parfitt sai aiemmin tänä vuonna sydnkohtauksen, jonka aikana hän oli kuollut monta minuuttia.

Parfitt selvisi kuitenkin lopulta hengissä sydänkohtauksesta. Status Quon kiertueelle hän ei kuitenkaan ymmärrettävistä syistä voi osallistua.

Osa faneista kuitenkin raivostui keikkakokoonpanon muutoksesta sen verran paljon, että he vaativat rahojaan takaisin Status Quon keikoille ostamistaan lipuista. Nyt Status Quo on kertonut, että se aikookin palauttaa äkämystyneiden fanien rahat takaisin.

”Bändi Rickin suostumuksella suostuu palauttamaan rahat kaikille halukkaille. Vaika yhtye soittaa yhtä hienosti myös ilman Rickiä, aiomme kunnioittaa fanien toivetta ja palautamme rahat kaikille sellaista vaativille hyvän tahdon eleenä heitä kohtaan – tämä siitä huolimatta, että he ovat ostaneet liput Status Quon keikalle eivätkä kitaristin soolokeikalle.”

Lisää luettavaa