Lemmyn lisäksi Valion televisiomainoksessa on esiintynyt eräs toinenkin ulkomaalaisjulkkis – eikä hänellekään valitettavasti käynyt hyvin

Lemmy ei ole ainoa ulkomaalainen julkkis, joka Valion mainoksissa on esiintynyt.

Kuten luultavasti kaikki jo ovat huomanneet, Lemmy esiintyi Valion maitomainoksessa vain hetki ennen kuolemaansa. Nyt Valio on julkaissut mainoksen Youtube-kanavallaan tribuuttina miehen muistolle. Komea, komea mainos!

Lemmy ei ole suinkaan ensimmäinen ulkomaan julkkis, joka on esiintynyt Valion mainoksessa. Aikoinaan maailman nopein mies Ben Johnson esiintyi Valion maitomainoksessa vuonna 1988. Vain vähän tämän jälkeen hän kärysi kuitenkin dopingista, ja sai kahden vuoden kilpailukiellon. Johnson palasi kilparadoille, mutta kärysi dopingista uudelleen vuonna 1993 saaden elinikäisen kilpailukiellon.

Näyttääkin siltä, että ulkomaalaisena kannattaa kenties harkita pariin otteeseen suostumista Valion mainokseen.

Arkistojen aarteista löytyy muitakin mainioita maitomainoksia. Musiikkipuolelta Valion mainoksissa ovat esiintyneet niin Nylon Beat kuin Mieskuoro Huutajatkin.

”Aikamme legenda Kari Grandi” taas on juurtunut suomalaisten sananparsiin muuten vain. 60-luvun estetiikkaa esittelee sitten Valion voimainos. Lukemattomia Teemu Selänne -mainoksia lienee turha edes mainita, sillä niitä on niin lukemattomia.

Ja sitten sokerina pohjalla on vielä Bogart Co.:nVinnie Lanen printtimainos 1980-luvulta. Ai että. Kuvan siitä löydät alta.

Tsekkaile mainoksia alta.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

milksilk

Lisää luettavaa