Liekkejä ja sydänsuruja – Wilin uutuuskappaleella kaikki oli ohi jo

Uutta Wiliä!

Wil julkaisi keväällä Lähiöprinssi-kappaleen, jota kyyditti erityisesti Jos tuut mua vastaan -hittibiisi. Wil oli levyn tiimoilta myös Rumban haastattelussa, jossa kertoi esiintyneen täydelle tuvalle jo 14-vuotiaana.

Nyt räppäri on jälleen aktivoitunut julkaisurintamalla. Uutuuskappale on nimeltään Ohio ja sillä vierailee Ares.

Julkaisutahti on räppärillä erityisen tiukka, mutta se ei muusikkoa haittaa. Uutta on luvassa myös lisää:

”Tuntui oikeelta hetkeltä julkasta musiikkia ’jo nyt’ vaikka albumi tulikin viime keväänä. En mä oo ikinä miettiny, et pitäis mennä jossain tietyissä sykleissä. Keväällä ja kesällä tuli oltua niin paljo studiolla, että harmittais jättää hyviä biisejä lojumaan koneelle.”

”Ekaksi sinkuksi tulevalta ep:ltä valikoitu “Ohio” koska se tuntu oikeelta, se maalaa kivasti pohjaa sille mitä on luvassa! Must on kans hiton siistii, et saatiin yhessä Julian Schröpelin ja Joni Helmisen kaa maalattuu tähän sopivat visut, mihin tullaan panostamaan aikasempaa enemmän. Nää jätkät on hulluja.”

Wil on tehnyt paljon yhteistöitä erinäisten artistien kanssa. Vierailijalistalta löytyy niin Suurlähettiläiden Jusu Pöyhönen kuin Rähinä-lupaus Ares, jota kuullaan uudella singlellä:

”Ares valikoitu tähän biisiin superluonnollisesti. Meillä on tapana kahvitella ja fiilistellä demoja, ja se pingas tän. Oltiin molemmat tosi hypeis siitä, että jos lähtis tähän mukaan. Ollaan Areksenkaa tunnettu ja tehty musaa yhessä jo kauan ja tähän biisiin se tuntu just oikeelta tyypiltä.”

”En lähtökohtasesti tee biisejä ajatuksella ’tähän sopis tää ja tää artisti’ vaan tähän astiset fiitit on tullu just tämmöselt fiilistely pohjalta. Hyvien tyyppienkaa on siistii tehä hyvää musaa.”

Tsekkaa Ohio alta.