Lisää hyviä uutisia, myös Frank Ocean vihjailee julkaisevansa uutta musiikkia – ”Jos pidit vuodesta 2017, rakastat vuotta 2018”

Tuleeko sieltä uusi levy vai kenties vaatemallisto?

03.01.2018

Kerroimme äskettäin Justin Timberlaken paluusta musiikin pariin. Iloiset uutiset rnb-artistien saralla ei lopu tähän, vaan nyt Frank Ocean vihjailee jotain.

Frank Oceanin Tumblr-blogi on ollut todellinen kultakaivos Frank Oceanin ystäville ja usein se tuntuukin olevan Oceanin ainoa kanava, jossa yleensäkään kerrotaan mitään suuntaa antavaa. Usein Ocean ei julkaise mitään huvikseen, vaan jokaisella julkaisulla on jokin tietty syy. Tämänkin perusteella voi siis vetää äärimmäisen suorat johtopäätökset.

Oceanin uusimmassa postauksessa on kuva henkilöstä lippalakki päässään. Lippalakissa lukee ”If you liked 2017, You’ll love 2018.” Frank Oceanin tapauksessa voi siis huoletta ajatella, että jos pidimme Oceanin julkaisemista kappaleista vuonna 2017, niin rakastamme vuotta 2018.

Ocean julkaisi viime vuonna neljä singleä, edellisestä levystä tulee tänä vuonna kuluneeksi kaksi vuotta. Kenties Ocean siis ei pidä tällä kertaa neljän vuoden taukoa levyjen välissä, vaan uutta saataisiin jo näinkin pian.

Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, että mitä tämä kaikki tarkoittaa. Ehkä kyse onkin vain uudesta lippis-mallistosta. Sitä ennen voimme kuunnella vaikkapa Frank Oceanin Chanel-kappaletta.

Lisää luettavaa