Lisää tietoa Dingo-elokuvasta julki – heidät nähdään Pave Maijasen ja Lasse Norresin rooleissa

Elokuva saa ensi-iltansa syksyllä 2024.

12.10.2023

Dingo-elokuva Levoton tuhkimo saa ensi-iltansa syksyllä 2024. Mari Rantasilan ohjaaman filmin kuvaukset alkoivat syyskuussa, ja samalla paljastettiin osa näyttelijäkaartista. Pääosassa Pertti ”Nipa” Neumannin roolissa nähdään Saku Taittonen. Kerroimme aiheesta lisää täällä.

Tänään julkistettiin kaksi uutta roolitusta. Aikoinaan Dingon tuottajana toiminutta Pave Maijasta esittää Reino Nordin ja manageri Lasse Norresta näyttelee Elias Salonen.

”Aivan ihastuttavaa päästä ensinnäkin mukaan suomalaista populäärimusiikin historiaa avaavaan elokuvaan ja toisekseen valtava kunnia saada tehdä legendaarisen Pave Maijasen rooli. Näitä saappaita en usko, että kukaan pystyy täysin täyttämään. Sytyn todella isosti, että saan edes hetken eläytyä suuresti kunnioittamani ja luultavasti kaikkien rakastaman Paven hetkiin Dingon tarinassa”, Nordin kommentoi.

Salonen ja Norres tapasivat toisensa alkusyksystä ja tulivat välittömästi juttuun.

”Tunnistin Eliaksessa heti jotain hyvin tuttua. Tapa, jolla hän puhuu, avoimuus ja optimistisuus ovat piirteitä, jotka yhdistävät meitä sen lisäksi, että hän näyttää roolihahmossaan täydellisesti kolmikymppiseltä Lasselta. Eliaksen oli helppo samaistua minuun ja minun häneen. Meistä tuli kavereita 15 minuutissa”, Norres kertoo.

Salonen kuvailee kohtaamista ainutlaatuiseksi.

”Pääsin roolin myötä tutustumaan Lasseen – ihan huipputyyppi. Hän kutsui minut kotiinsa. Lassella riitti mielenkiintoisia tarinoita Dingosta, 80-luvun stadista, musiikkialasta ja elämästä yleensä. Rooli on täysin erilainen kuin mitä olen aikaisemmin tehnyt, joten haaste oli kiva ottaa vastaan. Olin myös innoissani, että pääsin syksyksi hyppäämään kasarimaailmaan!”

Lisää luettavaa