”Live. Fast. Die. kertoo sairaasta ihmisestä, jonka olisi pitänyt pyytää apua” – GG Allinista tekeillä elämäkertaelokuva

Elokuva esittelee pahamaineisen punkkarin huumeiden- ja väkivallantäyteistä elämää.

03.12.2022

Kenties kaikkien aikojen pahamaineisimmasta muusikosta, GG Allinista on tekeillä elämäkertaelokuva.

Punkkari tuli tunnetuksi 80-90-lukujen sekopäisistä keikoistaan, joilla hän muun muassa viilteli ja hakkasi itseään verille, virtsasi ja ulosti lavalle ja heitteli eritteitään yleisöön. Allin saattoi myös hyökätä katsojien kimppuun, ja hänet pidätettiinkin elämänsä aikana yli 50 kertaa. Hän kuoli lopulta heroiinin yliannostukseen 36-vuotiaana.

Vielä ei ole tiedossa, kuka näyttelee Allinia tulevassa elokuvassa. Sen ohjaajana toimii lyhyen aikaa Bathoryn rumpalinakin toiminut, palkittu ohjaaja ja käsikirjoittaja Jonas Åkerlund. Åkerlund on tehnyt musiikkivideoita muun muassa Madonnalle, Ozzy Osbournelle ja Rammsteinille. Hän ohjasi myös vuonna 2018 ilmestyneen Norjan black metal -skenestä kertovan Lords of Chaos -trillerin.

”Tämä on juuri sellainen todellinen ja raaka tarina, mitä etsin. Punkissa oli jo valmiiksi kyse rajojen rikkomisesta, genrejen venyttämisestä ja artistisista vapauksista. Skenen luultiin jo kuolleen, kun GG ilmestyi laittamaan raamit uusiksi”, Åkerlund kommentoi The Hollywood Reporterille.

Live. Fast. Die. kertoo sairaasta ihmisestä, jonka olisi pitänyt pyytää apua. GG:n vahva persoona oli lahja, mutta hän ei saanut hoitoa mielenterveysongelmiinsa, jotka lopulta tappoivat hänet.”

Allinista on tehty aiemmin The Allins – One Hell of a Family– ja Hated-nimiset dokkarit.

Lisää luettavaa