Loistoesiintyjillä varustettu festivaali Vantaalla elokuussa – ja täysin ilmaiseksi

Hienot festivaalit tulossa!

07.08.2023

Martinus Backstage -tapahtuma järjestetään kolmannen kerran 25.–26. elokuuta. Tänä vuonna tapahtuma-alueena toimii poikkeuksellisesti Kulttuuritalo Martinuksen parkkialue Vantaalla. Maksuttomia ja kaikille avoimia ulkoilmakonsertteja on tarjolla kahdelta lavalta. Paikalla on myös anniskelualue.

Perjantai-illan päättää upeasta lauluäänestään tunnettu rap-artisti Hassan Maikal. Aiemmin lavan ottavat haltuunsa Martinlaakson nutalta tutut Pahizz & Oran, kovassa nousukiidossa oleva Eden sekä Scure & Hyvät Tyypit.

Lauantai-illan musiikkitarjonnasta vastaavat Lyyti, Kimbe ja Alexander K. Viimeisen festari-illan huipentaa Pariisin Kevät.

Lauantaipäivä käynnistyy lapsille suunnatulla ohjelmalla. Ohjelmistossa on kaikenkielisille lapsille ja aikuisille sopiva interaktiivinen Hinni-Hiiren omaoma-päivä -musiikkiteatteriesitys. Mukana on myös Yksisarvisten vauhtiralli, jossa halukkaat pääsevät askartelemaan pörröiset yksisarvisten vauhtihännät sekä keppariradalle hurjastelemaan ja keppihevostelemaan joko omalla tai lainakepparilla.

Katso aikataulut videon alta. Festareiden Facebook-sivuille pääset tästä.

Ohjelma
Perjantai 25.8.
klo 18 Martsarin Nuta: Pahizz & Oran
klo 18.45 EDEN
klo 19.30 Scure ja Hyvät Tyypit
klo 20.15 Hassan Maikal

Lauantai 26.8.
klo 10-14 Lasten lauantai: Yksisarvisten vauhtiralli ja askartelutyöpaja Pörröiset hännät
klo 18 Alexander K
klo 18.45 Kimbe
klo 19.30 Lyyti
klo 20.30 Pariisin Kevät

Lisää luettavaa