Louie Blue välittää hyviä viboja ja energiaa

Turkulaispoppari julkaisi uuden singlen ja videon.

Olemme seuranneet korvat höröllä Louie Bluen taivalta esikoissinkusta major-diilin kautta debyytti-ep:n julkaisuun ja jututtaneet nuorta turkulaista pariin otteeseen. Emmekä ole ainoita: 18-vuotias artisti on buukattu Kesärauha-, Sideways- ja Provinssi-festivaaleille. Nyt vain joudumme jännittämään, että vallitseva poikkeustila ei sotke festarikesää. Mutta tämänkin korona-ankeuden ja epävarmuuden keskellä voimme turvautua Louie Blueen!

Uusi Hit It! -single korostaa kevätauringon nostattavaa fiilistä ja Meksikossa Veeti Ossin johdolla kuvattu hauska musiikkivideo vie huolettomiin tunnelmiin.

”Tämä biisi kuuluu Confused– ja Down the Road -kappaleiden ohella ensimmäisiin, joita teimme Pepe Jean Jr:n kanssa. Se on funkahtava popbiisi täynnä hyviä viboja ja energiaa, siis täydellinen kesäklubeille ja festivaaliyleisöille”, Louie Blue kommentoi.

”Tämä on se biisi, joka saa sinut tanssimaan kävellessäsi kadulla ja näyttämään hölmöltä, vaikka tunnet itsesi maailman cooleimmaksi tyypiksi. Biisi tekee sateisen päivän aurinkoiseksi.”

Pitemmittä puheitta, Hit It!