Maailman komein, lutuisin, filmaattisin, viehkein ja some-kelpoisin poliitikko Justin Trudeau paljastaa kesäisen soittolistansa, koska totta kai

Kanadan pääministeri – tai vähintään pääministerin PR-tiimi – on niin katu-uskottava, että kuuntelee muina miehinä Drakea ja Dire Straitsia, k.d. langia ja Of Monsters and Meniä.

Samaan aikaan kun metallin legendat paljastelevat kilpaa omia suosikkilevylistojaan, Kanadan kultainen poika Justin Trudeau pistää kovan kovaa vastaan ja lyö pöytään oman viileistä viileimmän musamakunsa.

”Mitä kuuntelen tänä kesänä? Mitä minun pitäisi?”, kyselee Kanadan 45-vuotias pääministeri polleana Twitterissä. Sosiaalisen median historian lemmityin poliitikko jakoi retorisen kysymyksensä ohessa 39 biisin mittaisen soittolistan nimeltä PM Mix.

Trudeaun kuratoima soittolista sisältää kanadalaisia suosikkeja Justin Bieberistä k.d. langiin ja Drakeen, ajan pulssilla keikkuvia suosikkeja Fiona Applesta Of Monsters And Meniin, sekä klassikkonimiä Neneh Cherrystä Robert Plantiin.

”Tässä vanhoja ja uusia suosikkeja, jotka ovat iPadissani kovassa rotaatiossa juuri nyt. Suurimmaksi osaksi rentoa ja pehmeää kamaa. Sopii hyvin auringonpaisteeseen ja pitkiin päiviin… ole hyvä ja nauti.”

Löydä soittolista tästä artikkelin alta ja sitä kuunnellessa huokaile Trudeaun virheettömän hammasrivin tenhoa ja taikaa.

Trudeau ei tosin ole ensimmäinen poliitikko, joka on saanut tämän idean: muun muassa Barack Obama hehkutti presidenttikaudellaan omaa popmusiikkivainuaan soittolistamuodossa pariinkin otteeseen.