Madboiali debytoi komeasti Suomen albumilistan kakkosena – Ramses II nousee sinkkulistan kärkeen

Albumilistalla myös Eevil Stöö, Nco ja Top Gunin soundtrack. Singlelistalla Gettomasan tuplasinglen molemmat biisit.

06.06.2022

Suomen virallisen albumilistan korkein uutuuslevy on Madboialin 22. Afropoppia, r&b:tä ja räppiä yhdistelevän artistin ajatuksiin voi tutustua viikonloppuna julkaistusta haastattelustamme.

Listaykkösenä on toista viikkoa putkeen yksi vuoden poptapauksista, Harry Stylesin Harry’s House. Rammsteinin Zeit on kolmosena, Pehmoainon Kaukana kotoa nelosena ja Behmin Draaman kaari viehättää.

Madboialin lisäksi viikon uutuudet ovat rock-konkari Def Leppardin Diamond Star Halos (8. sija), k-pop-yhtye Seventeenin Face the Sun (11.), levyarviossa ylistetty Eevil Stöön Puolikas tiili (18.), Tate McRaen I Used To Think That I Can Fly (36.), Ncon Addikti (42.) ja Top Gun: Maverick -elokuvan soundtrack (48.).

Singlelistan ykköseksi nousee jääkiekon maailmanmestaruuskisojen ansiosta ilmiöksi noussut Ramses II:n Villieläin. Gettomasan uuden tuplasinglen molemmat kappaleet löytyvät listalta: Shamppanjadieetillä on neljäs, Hölliikse neljästoista. Gettomasan kuulumisia on luettavissa tuoreesta haastattelustamme. Evelinan Sydän sulaa debytoi sijalla 15, Sini Yaseminin ja Mouhouksen Rakkautta ja piikkilankaa sijalla 20.

Lisää luettavaa