Madventures-kaksikolta musiikkitietokirja, but who are we to judge?

Riku ja Tunna tunteilevat kertaa musiikin maailmoissa.

27.09.2016

Madventuresista tunnettu parivaljakko Tuomas Milonoff ja Riku Rantala ahkeroi jälleen. Tällä kertaa dynaamiselta duolta tulee ulos kirja Mad Music – Musiikin maailma 21. lokakuuta. Kirja on järjestyksessään jo kaksikon kahdeksas tietokirja, but who are we to judge?

Kirjassa muun muassa pohditaan, miksi musiikki innoittaa urheiluun, juhliin, seksiin ja vallankumouksiin? Onko ihmiskunta ylipäänsä olemassa musiikin ja taiteen tähden? Mitä musiikki on ja mistä laulut ihmiselle tulevat? Does the mind rule the body or does the body rule the mind? Mitkä ovat maapallon eri kolkkien parhaat musiikkityylit? Will you still love me tomorrow? Näihin(kin) kysymyksiin etsii vastauksia Mad Music.

Kirjan sivuilla Riku ja Tunna tapaavat muusikoita, tuottajia ja tieteen tekijöitä. Mad Music esittelee musiikkia ja sen merkitystä ihmiskunnalle laajan kirjon kautta, saamelaisten joikusta šamaanien transsirummutukseen ja Australian aboriginaalien pyhiin lauluihin, lattarirytmeistä Intian Bollywood-masalaan ja eurooppalaiseen elektroon.

Lisätietoa kirjasta löydät täältä.

 

Lisää luettavaa