Maineikkaan Griselda-räppärin kahdessa vuorokaudessa kasattu kokonaisuus ilmestyy huomenna – tuottajien joukossa legendaarinen Madlib

Westside Gunn pitää homman raakana.

Yksi Griselda-levymerkin perustajajäsenistä, Westside Gunn, paljasti tällä viikolla seuraavan projektinsa julkaisupäivämäärän: Peace ”Fly” God ilmestyy huomenna perjantaina. Tuottajina tällä kokonaisuudella ovat toimineet Don Carrera, Conductor Williams, Daringer sekä legendaarinen Madlib.

Artistin Instagram-profiilista voi jo nyt käydä väijymässä, mitkä kappaleet 10 biisin kokonaisuudesta ovat kenenkin tuottamia. Sen sijaan kappalelistauksesta ei levyllä yhteistyötä tekeviin artisteihin liittyen käy ilmi, missä biiseissä krediteissä mainitut Stove God Cooks ja Estee Nack räppäävät. Samaisessa postauksessa Westside Gunn itse määrittelee kokonaisuuden ”kuratoinniksi”.

”En välitä vittuakaan miksauksesta tai masteroinnista vaan haluan pitää paskan grimey af”, Westside Gunn mehustelee Instagram-tilillään, viitaten kärsimättömyyteensä ja haluunsa julkaista musiikkinsa mahdollisimman pian, oli se sitten kuinka raakaa tahansa. Kokonaisuus onkin luotu huimassa kahden vuorokauden aikaikkunassa, Westside Gunn paljastaa tekstinsä lopuksi.

Huomenna ilmestyvä kokonaisuus on räppärin ensimmäinen oma projekti tänä vuonna, seuraten viime syksynä ilmestynyttä Hitler Wears Hermes 8: Side B -kokopitkää.

Lisää luettavaa