Mark Fry Warnerin Pohjoismaiden Vice Presidentiksi

Fry jatkaa toimitusjohtajana Helsingin konttorilla.

28.08.2019

Mark Fry on nimitetty Warner Music Nordicsin Vice Presidentiksi. Uudessa toimenkuvassaan Fry johtaa jatkossa kaikkia Warnerin Pohjoismaita yhdessä Warner Music Nordicsin Presidentin Jonas Siljemarkin kanssa.

Mark Fry nimitettiin Warner Music Finlandin toimitusjohtajaksi vuonna 2017 ja hänen työnsä toimitusjohtajana Helsingin toimistolla jatkuu normaalisti.

”Olen otettu Jonaksen luottamuksesta ja että voin yhdessä hänen kanssaan jatkossa tukea artistejamme sekä kasvattaa ja kehittää liiketoimintaa kaikissa Pohjoismaissa. Elämme mielenkiintoisia aikoja, koska meillä on mahdollisuus hyödyntää uudenlaisia tapoja palvella artisteja ja yhdistää heidät faniensa kanssa myös syvemmällä tasolla”, Mark Fry kommentoi uutta toimenkuvaansa.

”Mark tekee loistavaa työtä Suomessa ja halusin hyödyntää hänen ammattitaitoaan kaikissa Pohjoismaissa. Hänelle artistit ovat kaiken keskiössä ja johtajana hän todella ymmärtää, miten auttaa heitä lyömään läpi nykypäivän digitaalisoituneilla markkinoilla”, Jonas Siljemark lisää.

Mark Fry aloitti uransa Warner Music Finlandilla vuonna 1997 ja on sittemmin toiminut yhtiössä muun muassa promootio- ja markkinointijohtajana. Toimitusjohtajaksi hänet nimitettiin vuonna 2017.

Lisää luettavaa