MD$:n tuottama debyyttiartisti julkaisi salaperäisen ja lupaavan ensisinglen

Verah M:n debyyttikappale ilmestyi eilen.

08.10.2022

kEilen ensimmäisen singlensä julkaisi kiinnostava artisti nimeltä Verah M. She Ain’t Me ilmestyi SanteriMD$ Kauppisen luotsaaman Fountain Productionsin kautta. Kappale pohjustaa Verah M:n tulevaa debyyttialbumia, jota kaavaillaan ensi vuoden puolelle.

Tyylikkään salaperäisissä ja yönpunaisen sensuelleissa vesissä liplatteleva kappale naksauttaa oitis tunnelman sähköiseksi, jättäen kuulijan sekä mielihyvän että kysymysten äärelle: Mihin arvoituksellinen tarina johtaa? Kuka on tämä ohikiitäen enkeleistä ja kihartuvista hiuksista laulava henkilö? Johtavatko tunteiden kuohut koskaan mihinkään, kappaleessa kun kuitenkin tehdään selkeää vastakkainasettelua ja avataan mahdollisuuksia?

Näin artisti itse kommentoi kappalettaan:

”Äänitin ekan demon kotona, joka on aika lähellä lopullista versiota. She Ain’t Me on sukellus siihen, kun sillä tietyllä tyypillä on juttua jonkun kanssa, mutta silti miettii mitä teillä olisi voinut olla.”

Kappaleen tuotannosta vastaa MD$ yhdessä Fractious Frankin ja Ruubenin kanssa, jotka kuuluvat Fountain-tuottajakollektiiviin. MD$ kertoo yhteistyöstä näin:

”Verah on erittäin lahjakas ja taitava laulaja/lauluntekijä jonka kanssa on työskennelty nyt parisen vuotta. Fountainin missio on olla julkaisualusta tekijöille, joilla riittää kykyä breikata kansainvälisesti, ja koko meidän tiimimme odottaa innolla mitä kaikkea Verah voi saavuttaa.”

Kappaleessa kiinnostavaa on myös sen moderni estetiikka, joka hitaasti sykkivän biitin ja Verah M:n koukuttavan lauluäänen kautta soveltuisi täydellisesti esimerkiksi uuden TikTok-tanssin pohjaksi.

Kuuntele biisi alta.

Lisää luettavaa