Melo räppää yksinäisyydestä uutuusbiisillä, joka kuullaan kotimaisen skeittivideon taustalla

Uutta Meloa.

Julius Konttinen

Melo julkaisee ensiviikolla 15.1. E ja Moncler -tuplasinglet. Jälkimmäinen on kuultavissa jo nyt, sillä se toimii Olli Liljan Gucc1t_-sooloskeittileffan musiikkina.

Mikko Björkin kuvaama ja editoima video koostuu vuonna 2020 kuvatusta materiaalista, sisältäen myös Jaro Serlaksen kuvaamia yksittäisiä videopätkiä. Videolla Lilja skeittaa ympäri Helsinkiä, tehden erilaisia temppuja.

Musiikki kokonaisuuteen on päätynyt Free Skate Magazinen tietojen mukaan Melon itsensä toimesta, kun Liljan lempiräppäriksi mainittu artisti oli tarjonnut julkaisematonta biisiään käyttöön. Tunnelmallinen kappale tarjoaa kontrastia skeittimateriaalille.

Moncler-biisillä Melo käsittelee yksinäisyyttä. Kertoja kuvailee saavansa lohtua vain talvitakin untuvasta, kokien yksinäisyyden tunnetta myös porukassa. ”On päiviä, kun mä oon niinku oon nytkin, yksinäinen mutten yksin”, räppäri laulaa kappaleella. Ajatuksia herättävä sanoma tuodaan tarttuvan sävelen myötä kuulijan luo. Lisäksi biisillä räpätään arkielämästä, kuten pleikkarin pelaamisesta ja henkilökohtaisista toiveista.

Tuplasinglet tulee löytymään ennen kesää julkaistavalta albumilta. Albumin vastaavat tuottajat ovat Anssi Karjala (4eva), sekä Melo itse. Melon edellinen albumi oli Elektri.

Myös E-biisistä on luvassa musiikkivideo. Toistaiseksi julkaisemattoman kappaleen musiikkivideo on kuvattu Lapissa, sen kannalta kannattaa siis pysyä linjoilla. Katso alta Olli Liljan skeittipätkä ja kuuntele samalla Moncler.