Michael Monroe täyttää 60 vuotta – merkkipäiviä juhlitaan suurkeikalla Helsingin Jäähallissa

Hienot bileet tulossa!

Michael Monroe täyttää kesällä 60 vuotta. Monroe juhlistaa merkkipaalua 60-vuotisjuhlakeikalla Helsingin jäähallissa perjantaina 23. päivä syyskuuta.

Keikalla kuullaan lukuisia kappaleita sekä Hanoi Rocksin tuotannosta että Michael Monroen soolouran varrelta. Mukana on myös kappaleita, joita harvemmin on Monroen keikoilla kuultu. 60-vuotisjuhlakeikan liput tulevat myyntiin Lippupisteessä maanantaina 2. päivä toukokuuta klo 9.00.

Bändinä Monroella on taustalla hänen luottosoittajansa eli Sami Yaffa, Karl Rockfist, Rich Jones ja Steve Conte. Heidän lisäksi illan aikana lavalla nähdään lavalla niin kotimaisia kuin ulkomaalaisiakin huippuesiintyjiä, jotka ovat tehneet syntymäpäiväsankarin kanssa yhteistyötä Monroen uran varrella. 60-vuotisjuhlakeikan tunnelman viimeistelee maailmalla menestyneen Mikki Kuntun suunnittelemat valot.

Monroen uusin albumi I Live Too Fast To Die Young -albumi julkaistaan perjantaina 10. päivä kesäkuuta. Levyn ensimmäisenä singlenä on julkaistu kappale Murder The Summer of Love, jonka voi kuunnella alta.

Videon alta löydät tarkemmat keikkatiedot.

YouTube video

Michael Monroe 60-vuotisjuhlakeikka
Helsingin jäähalli
Pe 23.9.2022
Ovet klo 18.00

Liput alk. 49,90
Lipunmyynti alkaa 2.5. klo 9 Lippupisteessä.

Lisää luettavaa