Mikael Gabriel ja Nublu yhdistivät voimansa – musiikkivideo on komea!

Tsekkaa virolais-suomalainen tähtikollaboraatio.

Mikael Gabriel on lyöttäytynyt yhteen Viron suosituimman artistin Nublun kanssa. Kollaboraation hedelmänä päivänvalon näkivät Universum-niminen kappale ja sille Marta Vaarikin ohjaama, todella komea musavideo.

”Oon seurannut Viron musiikkiskeneä ja fiilannut nublun tekemistä jo pitkään. On ollut siistiä päästä tekemään yhteistyötä räppikollegan kanssa ja rikkomaan taas rajoja, tekemään jotan ihan uutta ja erilaista. Mun toiveena on että tää biisi inspiroisi muitakin ihmisiä laajentamaan maailmaansa ja rikkomaan rajojaan”, sanoo Mikael Gabriel.

MG on profiloinut itseään viime aikoina laulupainotteiseen suuntaan, mutta Universum-kappaleella räpätään. Kappale on myös kunnianosoitus Mikael Gabrielin virolaisille juurille; hänen äitinsä on virolainen.

”Onks tää räppii vai edm?”, Mikael Gabriel kysyy säkeessään. Vastaus lienee jossain siellä välimaastossa ja vähän muuallakin. Varsin energisesti bängäävän biitin ovat tuottaneet Ago Teppand, Tido ja Santeri Kauppinen eli MD$.

”Videon tarina on maailman pelastamisesta. Aikana, jolloin nykyhetkikin on epävarma, meillä on halu muovata tulevaisuuttamme”, ohjaaja Marta Vaarik kertoo.