Mikäli näet kaksi räppäriä avopakussa keskellä talvea, niin on turha huolestua – Eevil Stöö ja Kube ovat vain ajelulla

Eevil Stöö ja Kube antavat toisen maistiaisen tulevalta yhteis-ep:lta.

Youtube

Eevil Stöön ja Kuben yhteistuotokset saavat jatkoa. Viimeksi oltiin kolmen Michelin-tähden luokituksissa, nyt ollaan liikenteessä. Uusi kappale on nimeltään Avopaku ja se tuo Stööstä uudenlaisen puolen esiin.

Kertosäkeessä Eevil Stöö muun muassa pyytää kuulijaa ”tsiigaa, kuinka mä räppään”. Aiemmin Stöö on viihtynyt pimeyksissä ja internetissä, nyt on ilmeisesti uusi ääni ranteessa olevassa jalopuisessa käkikellossa.

Samaan hengenvetoon Kube tarjoilee tyylinsä Kubelle epätyypillisen maltillisesti. Luvassa on ainakin uusimpiin julkaisuihin verratessa siis hieman uudenlaista tyyliä. Kappaleessa on siis hyvin mielenkiintoiset ainekset kasassa ja nämä kaksi maistiaista tulevalta ep:lta lupailevat varsin vakuuttavaa pakettia.

Stöö kertoo biisistä Youtubessa näin: ”Tässä se sitten on perkules. Stöön ja Kuben toka sinkku jota te ootte venanneet kuin kuuta nousevaa, hissiä laskevaa tai edes neljää oikein lotossa. Kappaleen nimi on Avopaku joka on Stöön ehdoton suosikki jos puhutaan automalleista. Miettikää, ihan helvetin korkee tuulilasi. Huh!”

Joten ei muuta kuin tykittämään kappale alta.