Mikäli nu metal ja raskas musiikki on juttusi, niin ensi vuonna tiedossa kaikkien aikojen festivaali – mukana Ville Valo ja The 69 Eyes

Melkoinen kattaus.

09.11.2022

Las Vegasissa vietetään 13. päivä toukokuuta ensi vuonna festivaaleja, jotka saavat nu metal -fanit ja raskaamman musiikin ystävät ns. kusemaan hunajaa.

Sick New World -festivaaleilla pääesiintyjinä nähdään System of a Down, Korn, Deftones sekä Incubus. Tai sanotaanko niin, että kyseiset bändit ovat festareiden mainosjulisteessa isoimmalla fontilla, sillä festareiden kattaus on melkoista tykittelyä: on Evanescensea, Ministrya, Skinny Puppya, Papa Roachia, Mr. Bunglea, Soulflyta, Killing Jokea, KMFDM:ää, Coal Chamberia, Melvinsiä, My Life With the Thrill Kill Cultia… Huh!

Mukana nähdään myös suomalaisväriä, sillä kekkereillä esiintyvät myös Ville Valon uusi yhtye VV sekä The 69 Eyes. Pasila, Porilaisten marssi!

Nämä kaikki bändit nähdään festarialueella siis yhden päivän aikana. Siinä saa jo jonkin verran yliviivaustussilla merkkailla, mitä menee katsomaan ja mitä jättää välistä. Toistamme: huh!

Festareille pääsee halvimmillaan 250 dollarilla. Luonnollisesti myös lentolipuille tulee vähän hintaa, mutta mitäpä sitä ei tekisi hullun loco-kesän vuoksi!

Kaikki esiintyjät näet alta.

Lisää luettavaa