”Mitä jos onkin normaalista poikkeava” – Hassan Maikal ja Lukas Leon yhteisvideolla

Uutta musiikkia Hassan Maikalilta.

29.08.2020

Hassan Maikal julkaisi uuden singlen Hullu, biisillä vierailee Lukas Leon. Kyseessä on Maikalin vuoden toinen julkaisu. Rumban haastattelussa hän avasi musikaalista taustaansa tarkemmin, linkin takaa löytyy myös aiemmin julkaistu Myöhäst-single.

Hullu-biisistä julkaistiin samalla Atte Merikallion ja Jack Murdan ohjaama musiikkivideo. Videolla pohditaan suuria kysymyksiä:

”Videolla käyn päänsisäistä dialogia. Mitä jos onkin normaalista poikkeava, mitä normaali ylipäätään on, tai kuinka helppo on menettää itsensä ulkopuolisiin paineisiin?”

”Niin musiikin parissa kuin muussakin elämässä, sinulle kerrotaan kuka sinun tulisi olla, jotta voisit päästä unelmiasi kohti. Kun kuuntelet tarpeeksi kauan ihmisiä etkä sisäistä ääntäsi, et välttämättä tunnista ihmistä joka kantaa kasvojasi. Elätkö enää omaa elämääsi vai jonkun muun kuvitelmaa?”

”Meillä oli todella intensiivinen kuvauspäivä luottotiimin kanssa. Tästä tuli tosi onnistunut ja video kuvaa hyvin kappaleen tematiikkaa. Videon on ohjannut Atte Merikallio ja Jack Murda.”

Katso tuore video alta.

Lisää luettavaa