Miten Ed Sheeranilta taipuu espanjan kieli? Popparilta uutta musaa yhteistyössä J Balvinin kanssa

Kaksikolta on odotettavissa enemmänkin musiikkia.

25.03.2022

Suuren maailman tähdet Ed Sheeran ja J Balvin ovat lyöneet musiikilliset päänsä yhteen ja tehneet pari singlebiisiä. Tänään perjantaina ilmestynyt tuplasinkku Sigue / Forever My Love on esimakua tulevalta yhteiseltä kokonaisuudelta.

Muun muassa Skrillexin ja Dua Lipan kanssa musiikkia tehnyt ja miljardeja striimauksia kerännyt J Balvin lukeutuu maailman kuunnelluimpiin latinoartisteihin. Yllättävä yhteistyö Sheeranin kanssa alkoi miesten ystävystyttyä kuntosalilla sattumalta.

”Fiilistelimme yhdessä yksinkertaisia asioita ja aito ystävyys syntyi. Halusin tuoda hänet vierailemaan reggaetonin maailmaan ja hän kutsui minut myös omaansa. Oli todella siistiä kuulla hänen laulavan espanjaksi – toivottavasti rakastatte kappaleita yhtä paljon kuin me”, J Balvin kommentoi yhteistyökuviota.

Shape of You -hittiin liittyvän plagiointitapauksen parissa parhaillaan painiva Sheeran esiintyy Helsingin Olympiastadionilla 20. ja 21. elokuuta.

Reaggaeton-henkinen Sigue on varma kesähitti, ja akustinen Forever My Love herkkä rakkausbiisi. Ensinnä mainitulle on tehty myös musavideo – ota katseluun ja kuunteluun alta:

Lisää luettavaa