Monspin tuorein kiinnitys on räpännyt Uniikin kanssa ja nähdään tulevana viikonloppuna Blockfesteillä

Nuppu Oinas julkaisi uuden singlensä viime perjantaina.

15.08.2022

Monspin edelliselle bootcampille osallistunut Nuppu Oinas julkaisi perjantaina kappaleen, joka käsittelee huolettoman kuuloisesti mutta vakavissaan elämän haasteita ja niiden kanssa selviytymistä. En mä kaadu -singlen takaa löytyvä Nuppu Oinas on Monspin tuorein kiinnitys, ja hän on julkaissut muutamia singlejä vuodesta 2020 lähtien. Artisti on myös vieraillut muun muassa Uniikin Museo-kappaleessa.

En mä kaadu -biisi on tarttuva ja aiheeseensa nähden miellyttävän iloinen kokonaisuus – kun on kyse ongelmista, joita elämä väistämättä heittää eteen, on vain paikallaan, että kappaleen teemaa käsitellään pienen hymynkareen kautta. Nuppu Oinas pyrkii sanoituksissaan tarjoamaan rohkaisevaa ja valoisaa elämänasennetta, levittäen kirkkaan asenteensa myös mielihyvää säteilevään ääneensä.

”Biisi on syntynyt niistä fiiliksistä, kun vaikeuksien hetkellä päättää nähdä tulevassa toiveikkuutta, tekee itsensä kanssa ikään kuin sopimuksen siitä, että ihan sama mitä tapahtuu, niin mä en kaadu. Kappale on kepeä, mutta siinä on syvällinen sanoma, ja toivoisin, että se välittyisi kuuntelijoille. Tämä on myös merkityksellinen kappale itselle, koska se kiteyttää hyvin sen, miten menneisyyden kivut kulkevat aina matkassa mukana ja rakentavat jokaiselle sen omanlaisen polun mitä kuljemme”, Nuppu Oinas kertoo.

25-vuotias r&b:tä, pop-musiikkia ja räppiä hyödyntävä artisti on opiskellut musiikkipedagogiikkaa ja valmistunut muusikoksi. Viimeksi häntä kuultiin kesän alkupuolella S:sun-artistin kappaleessa. Nuppu Oinas esiintyy tulevana viikonloppuna Blockfesteillä osana Fresh’22-keikkaa.

Lisää luettavaa