Morrissey lähdössä USA:n kiertueelle, joten promootiotyönä hän päätti haukkua Barack Obamaa häijyimmällä mahdollisella tavalla

Morrissey antaa jälleen palaa oikein kunnolla.

11.06.2015

Morrissey on taas vaihteeksi avannut sanaisen arkkunsa omaan suorasukaiseen tyyliinsä. Mozzer on lähdössä piakkoin USA:n kiertueelle, joten mainiona promootiotyönä hän päätti haukkua maan presidentin Barack Obaman maanrakoon.

Alternative Nation -aviisille antamassaan haastattelussa hän sanoi, miten Obama on ”valkoinen sisältä”.

”Obama ei mielestäni edusta millään tavalla USA:n tummaihoista kansanosaa. Ferguson on tästä hyvä esimerkki. Jos Michael Brownin sijaan poliisien uhrina olisi ollut joku hänen tyttäristään, niin tuskinpa hän olisi tuolloin lähettänyt kaupunkiin niin sanottuja turvallisuusjoukkoja. Miten niitä voidaan nimittää turvallisuusjoukoiksi, jos ne saavat ihmiset tuntemaan olonsa pelokkaiksi? Amerikka on jakautunut kahtia. Obama vaikuttaa olevan valkoihoinen sisältä.”

”Obama ei ole tummaihoisten puolella, eikä halua saattaa edesvastuuseen valkoihoisia poliiseja, jotka tappavat tummaihoisia USA:n kansalaisia. Luulisi hänen ymmärtävän, miltä tuntuu olla tummaihoinen tämän päivän Amerikassa. Koko muu maailma ymmärtää, että USA:n poliisivoimat toimivat täysin omilla säännöillään”, hän jatkoi.

Lisää luettavaa