Morrisseyn uusi levy ei ilmestykään helmikuussa 2023

Nyt kävi näin.

15.11.2022

Morrissey kertoi Morrissey Central -kotisivuillaan ikäviä uutisia faneilleen. Mozzerin mukaan tuleva Bonfire of Teenagers -albumi ei ilmestykään helmikuussa 2023, kuten oli ennakkoon uumoiltu.

Kokonaisuudessaan Morrisseyn ilmoitus kuului näin:

Bonfire of Teenagers ei ilmestykään helmikuussa, kuten tällä sivuilla on ilmoitettu. Los Angelesissa sijaitseva Capitol Records päättää, mitä albumille tapahtuu.”

Albumista ilmoitettiin toukokuussa 2021. Silloin Morrissey kertoi, miten levy on hänen uransa paras. Mozzer myös ilmoitti tuolloin, että levyn saa julkaistavakseen se taho, joka sen haluaa pihalle puskea. Capitol Records vastaa albumin USA:n jakelusta ja julkaisusta. Ison-Britannian tai Euroopan julkaisijasta ei ole kuulunut mitään.

Morrissey on keikoillaan esittänyt jo yli puolia uuden albumin kappaleista. Levyllä ovat mukana ainakin RHCP:n Flea, Chad Smith sekä bändin ex-kitaristi Josh Klinghoffer. Myös Miley Cyrusin ja Iggy Popin kerrottiin vierailevan levyllä.

Viikonloppuna Morrissey keskeytti esiintymisensä Los Angelesin Greek Theatressa noin 30 minuutin jälkeen. Kerroimme asiasta täällä.

Lisää luettavaa