Motörhead-leiristä huolestuttavia uutisia: bändi joutui jälleen perumaan keikan Lemmyn terveysongelmien vuoksi

27.04.2015

Vanhuus ei tule yksin, nähdään Lemmy Kilmisteristäkin. Motörhead joutui viikonloppuna perumaan keikkansa Brasiliassa Monsters of Rock -festareilla, kun diabetesta sairastava Lemmy alkoi voida huonosti. Asiasta uutisoi muun muassa Metal Injection.

Muu yhtye kuitenkin rauhoitteli myöhemmin fanikuntaa ilmoittamalla, että Lemmy ”voi jo paljon paremmin ja on valmis jatkamaan Etelä-Amerikan-kiertuetta”. Loppubändi myös viihdytti pieleen menneillä festareilla yleisöä kutsumalla lavalle nimekkäitä vieraita jamittelemaan.

Motörhead on joutunut viime vuosina perumaan runsaanlaisesti keikkoja 69-vuotiaan Lemmyn terveysongelmien vuoksi. Ei mahda mitään, mutta vähän surullinen mieli tulee, kun lukee Metal Injectionin siteeraamaa Lemmyn haastattelua Full Metal Jackien radio-ohjelmassa:

”Kuolema on väistämätöntä, eikö olekin? Siitä tulee alati enemmän tietoiseksi, kun pääsee minun ikääni. En kuitenkaan huolehdi siitä. Olen valmis. Kun lähden, haluan lähteä tehden sitä, mitä teen parhaiten. Jos kuolisin huomenna, en voisi valittaa. Näin on ollut hyvä.”

Lisää luettavaa