Mustan Barbaarin hype manina tunnettu Prinssi Jusuf heitti R’n’B-vaihteen silmään – Kunniaa Eddie Murphylle

Prinssi Jusuf sooloilee.

29.10.2014

Salil eka salil vika nosti Mustan Barbaarin parrasvaloihin. Barbaarin kanssa yhteishaastatteluissa oli mukana usein myös Prinssi Jusuf eli Iyouseyas Belayneh, jota monet pitivät ”vain” Barbaarin hype manina.

Harva räppigeimien ulkopuolinen tietää, että Prinssi Jusuf on työstänyt myös oma musiikkiaan. Nyt YouTubeen on ilmestynyt Prinssi Jusufin ensimmäinen single Prinssille morsian, joka julkaistaan Monspin kautta. Kappaleella on mukana myös Ikenna ”Ike ” Ikegwuonu, joka nousi parrasvaloihin Voice of Finlandin myötä.

Kovin Karri Koira -henkisillä linjoilla mennään, mutta mikäs siinä. Tällaisen nön nön nöön ja aktiivisen ahdistuksen ja pottuilun aikakaudella tarvitaan hymyä huuleen tuovaa R’nB-menoa enemmän kuin koskaan.

Lainataanpa alle myös Jusufin itsensä kirjoittamaa uuden videon mainostusta hänen omilta Facebook-sivuiltaan:

”HA! HUOMIO! Hyppätkö mu kanssa bananilaiva mukaa? Uskoko sinä! Minä ei usko! Huomenna olla OIKESTI Huomenna! Afrikka räjähtä! Suome tule Viidakkokuume!! Sinä Pidä vapapäivä huome!?(ei pakko) MUTTA MINÄ! Mene umpari umpari suome kaupunki ja todista että Prinssi ei tule kaatu! Hän nouse ku Aurinko, hän lentä kui kotaka! Hän huuta ku Etiopia Leijona!! Ma kerto sulle tama, yksi kaveri sanoi, teke se kello 10. Ma kysyi yöllä kello 10? Hän sanoi ei, aamu kello 10!! Ma sanoi OKE!! Tama on arvokas kui timantti, pehme ku silkki, rakasteleva kui prinssi #uffveli!!”

Voiko tuota paremmin sanoa?

Kuuntele biisi alta.

Lisää luettavaa