”Muutkin yrittää, mut ne on vaan kopioit” – Djangomaynilla on visioita

Youtube

Djangomayn on yksi niistä räppäreistä, jotka mainittiin Rumban tammikuisessa rap-listauksessa. Nyt Djangomayn julkaisee ensimmäisen virallisen levy-yhtiön kautta julkaistavan singlensä. Tasoi Recordsille kiinnitetyn räppärin ensimmäinen single kantaa nimeä Visioit.

Kappaleella vaikuttaa hyvin pitkälti siltä, että Djangomayn on löytänyt oman tyylinsä. Biisi on soundimaailmaltaan raikas ja Djangomayn kuulostaa kappaleella suvereenilta. Jay Kovan biitti toimii hyvin yhdessä Djangon purppuraisen raspiäänen kanssa.

Tasoi Recordsin julkaisemassa tiedotteessa toimitusjohtaja Mikael Gabriel kommentoi Djangomaynin kiinnitystä seuraavasti: ”Djangomayn on ollut tässä messissä jo jonkun aikaa, se on ollut vähän niinkun meidän junnu. Me ollaan puhuttu tästä ekan kerran jo kauan sitten, mutta mun kevään kiertue ja Djangon meininki siellä vahvisti lopullisesti sen, että tää jätkä on tulevaisuus, ja että mä ja TASOI seistään täysin sen takana. Tervetuloa jengiin youngin!”

Myös tämän perusteella vaikuttaa siltä, että Djangomaynilla on selkeät visiot tulevasta. Kappaleita on kasassa julkaistavaksi ”projektin verran”, joten tästä voinee odottaa mielenkiintoista vuotta. Tsekkaa sitä ennen uusi biisi alempaa. Edellisiä Djangomayn-juttuja voit lukea jutun alta.