Myös Musen ja Blurin klassikot taipuvat tuutulauluiksi uusilla Rockabye Baby! -albumeilla

19.03.2013

Nerokas Rockabye Baby! -levysarja laajenee jälleen.

Kuva: Rockabye Baby.

Yhdysvaltalainen Rockabye Baby! -levymerkki on David Lee Rothin sisaren Lisan neronleimaus: sarjassa julkaistaan yksinkertaisesti mellotronilla soitettuja tuutulauluversioita rock-klassikoista. Aiemmin omat levynsä ovat saaneet muun muassa KissRush ja U2, mutta nyt nuoremman polven vuoro.

Tuoreilla albumeilla unilauluiksi taipuvat nimittäin Musen ja Blurin hitit. Musen jo julkaistulla Rockabye Baby! -levyllä pimpelipom-versiot kuullaan muun muassa yhtyeen klassikoista Supermassive Black HoleKnights of Cydonia ja Uprising. Näytteitä kuultavissa levyn sivulta tästä linkistä. Konseptiin kuuluvat tietysti alkuperäisiä albumeita parodioivat kansikuvat, kuten yllä oleva näkemys Musen Absolutionin kannesta.

Blurin unilauluversiot ovat sen sijaan vasta tuloillaan, mutta albumilla versioidaan muun muassa TenderCoffee & TV ja Beetlebum -kappaleet. Esimakua tästä.

Jo mainittujen lisäksi sarjassa ovat ilmestyneet myös Foo FightersinThe Smithsin ja Red Hot Chili Peppersin omat unilaululevyt. Loistava valinta vanhemmille, jotka ovat kyllästyneet perinteisiin melodioihin.

Lisää luettavaa