Nähdäänkö räppäri Megan Thee Stallion seuraavalla Stranger Things -kaudella?

Räppäri julkaisi huomiota herättävän Instagram-kuvasarjan.

08.10.2022

Kesällä Ruisrockissakin esiintynyt houstonilaisräppäri Megan Thee Stallion on lisännyt Instagram-tililleen kuvasarjan, joka on käynnistänyt fanien spekulaatiot.

Perjantaina julkaistu päivitys koostuu seitsemästä kuvasta, joissa Stallion esiintyy itse. Valtaosa otoksista keskittyy kuvaamaan räppäriä ja tämän 2000-luvun alkua henkivää farkkuasua. Huomiota herättävimmät kaksi kuvaa löytyvät sarjan lopusta.

Ensimmäisessä otoksessa Stallion pitää käsissään Stranger Things -sarjan logolla varustettuja kortteja green screen -taustakankaan edessä. Toisessa kuvassa hän istuu tuolissa, jonka selkänojassa on Netflixin logo. Julkaisun saatteeksi räppäri on lisännyt vain hämähäkkiä, lumihiutaletta ja sydäntä esittävät emojit.

Stallionin päivitys on herättänyt kovasti innostusta ja hämmästelyä kommenttikentässä. Räppäri ei ole vastannut kommentteihin, joten salaperäinen julkaisu jäänee toistaiseksi ainoaksi vihjeeksi mahdollisesta esiintymisestä Stranger Thingsissä.

Sarjan viidennen ja viimeisen kauden tekeminen on aloitettu, mutta virallista tietoa on jaettu niukasti. Kauden odotetaan saapuvan Netflixiin aikaisintaan vuoden 2023 lopussa, mutta todennäköisemmin vasta vuonna 2024.

Toisaalta julkaisu saattaa liittyä johonkin toiseen projektiin tai lähestyvään halloweeniin. Räppäri kertoi Varietyn haastattelussa vuonna 2020 olevansa kova kauhuleffafani ja työstävänsä omaa käsikirjoitustaan ”tajunnanräjäyttävään ja ennennäkemättömään” kauhuelokuvaan.

Katso julkaisu alta.

Lisää luettavaa