“Näillä mennään”, räppää Pietari – ensiesityksessä Muuan Mies -video!

06.02.2016

Muuan Mies julkaisee Aurinkolaulu-albuminsa 12. helmikuuta. Siltä saadaan esimakua nyt ensiesityksensä saavan Näillä mennään -videon myötä.

Bändin kokoonpano on kokenut muutoksia, ja kolmannen levyn tekijäkaartissa kuullaan lauluntekijä Ismo Puhakan lisäksi muun muassa Risto Ylihärsilää, Helmi Levyt -moguli Arwi Lindiä, Puppa J:n bändistä tuttua Mikko Leinosta ja kitaristi Lauri Sintosta.

Puhakka kuvailee Näillä mennään -kappaleen ja sen musiikkivideon syntyä seuraavasti:

”Teksti syntyi kertsin hokeman ympärille. Siitä tuli rahattoman ja rapaisen, mutta mehukkaan taiteilijaelämän herutus. Sitä oli myös biisin sävellys ja äänitys. Bändi juoksi kaksi kilometriä marraskuisessa räntäsateessa, ja niin ehdittiin Suomenlinnan lautalle. Sovitus syntyi heti ja äänitettiin välittömästi perille päästyä. Soitossa kuulen joukkueen märät vaatteet ja aidon ilon lämpimään studioon pääsemisestä.”

Suorlahden Johnny ryhmineen sai videoon vapaat kädet. Henkilökohtaisesti diggailen kovasti lopputuloksen rehellisyydestä ja maanläheisestä huumorista. Mun esittämä tuohikohtsa-Suomi-ukko on vissiin ”muuan miehen” alitajuinen prototyyppi. Videon päätyttyä kuvittelen vielä silmissäni pipo-päisen Pulttiboisin Kallialan joka tuo mulle maitopullon ja sanoo: älä huuda?”

Videobiisissä kuullaan myös Pietarin Spektaakkelistakin tutun Pietarin räppäystä. Lopputuloksen näet ja kuuleet alta.

Lisää luettavaa