Nelli Matulalle, Bessille ja Suvi Teräsniskalle musiikkia tehnyt artistitulokas julkaisi toisen singlensä

Uutta musaa Jeminalta.

15.07.2023

Universal Musicille kiinnitetty artistitulokas, biisintekijänäkin uraa luova Jemina on julkaissut toisen singlensä. Loppumaton laulu on kirjoitettu yhdessä Tomi Tammisen kanssa, ja sen tuotannosta vastaavat Tamminen ja Jonas Olsson.

”Loppumattoman laulun eka versio synty tammikuisena päivänä studiolla mun tuottajan Tomin kanssa. Mulla oli biisin title puhelimen muistiossa ja siitä tuli mieleen (tosi)tarina täysin tuhoon tuomitusta suhteesta, mille kaikki jo melkeimpä huvittuneena naureskelee, mut silti ei loppua näy. Tää biisi synty tosi vaivattomasti ja sitä oli hauska tehdä. Raffista tekstistä huolimatta tästä tulikin aika letkeä biisi. Oon tosi innoissani tän julkaisusta”, artisti kertoo.

Viime vuoden syyskuussa Pilkkahintaan-debyyttisinglensä julkaisseen laulaja-lauluntekijän musiikissa yhdistyvät vahva tulkinta ja syvälliset lyriikat. Oman tuotantonsa lisäksi Jemina on ollut mukana tekemässä Poromafia-sarjan tunnuskappaletta Hear Me Lord, jonka hän myös esitti. Tällä hetkellä muusikko valmistelee uutta musiikkia ja kirjoittaa samanaikaisesti myös muille artisteille. Jemina on ollut tekemässä musiikkia muun muassa Nelli Matulalle, BESSille, Ressu Redfordille ja Suvi Teräsniskalle.

Kuuntele uusi single alta.

Lisää luettavaa