Nightwish syrjäytti Måneskinin ja Billie Eilishin

Nightwishin triplaplatinaa myynyt Once palaa listaykköseksi. JVG:n Liike on lääke debytoi singlelistan kolmosena.

16.08.2021

Nightwishin vuonna 2004 julkaistun Oncen remasteroitu uusioversio on Suomen virallisen albumilistan ykkönen. Triplaplatinaa Suomessa myynyt levy vietti paalupaikalla 10 viikkoa ilmestymisvuonnaan. Once on ensimmäinen, jonka Nightwish julkaisi Nuclear Blastin alaisuudessa. Levy jäi Tarja Turusen viimeiseksi Nightwishin riveissä. Once on edelleen Nightwishin myydyin albumi, sitä on myyty maailmanlaajuisesti noin 2,3 miljoonaa kappaletta.

Viime viikon ykkönen, Billie Eilishin Happier Than Ever, notkahtaa kolmoseksi. Billie Eilishin tieltä viime viikolla yhdeksän viikon ykkösputken jälkeen väistynyt Måneskin jatkaa kakkostilalla Teatro d’ira: Vol. 1 -albumillaan.

Viikon uutuusalbumit ovat George Harrisonin All Things Must Pass (26. sija), Mallan soolodebyytti (34.) ja Circus of Rockin Come One, Come All (48.).

Arttu Wiskarin Suomen muotoisen pilven alla on ollut listalla 50 viikkoa (nyt 25. sijalla) ja Keko Salatan Laulajan näköinen mies 110 viikkoa (44.).

Singlelistan kärkipaikkaa pitää edelleen The Kid Laroin ja Justin Bieberin Stay, kakkosena jatkaa Ed Sheeranin Bad Habits.

Korkein uutuussingle on heti kolmosena ja se on JVG:n Liike on lääke. Singlelistalla on myös muita uutuuksia: Haloo Helsingin Tulikärpäset (7.), Evelinan ja Anin Me ei kuuluta toisillemme (8.) ja The Weekndin Take My Breath (16.).

Lisää luettavaa