Nightwish syrjäytti Vain elämää -kokoelmat albumilistan kärjestä

Monikansallisen yhtyeen livelevy listaykköseksi.

Jana Blomqvist

Vain elämää -kymppikauden kolmoisjohto Suomen virallisen albumilistan kärjessä on historiaa, ainakin toistaiseksi. Uusi listaykkönen on Nightwishin Argentiinassa taltioitu livelevy Decades: Live in Buenos Aires. Sijoilla kaksi, kolme ja neljä on sitten sitä Vain elämää.

Juice Wrldin elämä päättyi 21-vuotiaana, ja surevat fanit ovat kuunnelleet räppärin takaisin listoille. Goodbye & Good Riddance palaa albumilistalle ja löytyy sijalta 15, samoin Death Race for Love, joka on sijalla 41.

Nightwishin lisäksi viikon muut uutuudet ovat The Who -yhtyeen albumi Who sijalla 19, Laura Voutilainen & Higher Ground Vocals -kokoonpanon Minun tähteni sijalla 24, Camila Cabellon Romance sijalla 27 ja Svartin uudelleenjulkaisema Suomen Talvisota 1939–1940 -yhtyeen Underground-rock sijalla 48.

Singlelistan kärjessä jatkaa Behm kappaleellaan Hei rakas. Tones and I megahitillään Dance Monkey kakkosena ja Billie Eilishin Everything I Wanted kolmosena.

Neljä viikkoa sitten sinkkulistalta tipahtanut JVG:n Ikuinen vappu tekee paluun ja yltää aina neljännelle sijalle asti. Juice Wrldin kappaleita nousee singlelistalle uudelleen peräti kolme.