Nosturin uudet tilat viimein selvillä? Elmu ry yhteistyöhön tulevan Helsinki Gardenin kanssa

Ehkäpä nyt?

Elmu ry ja Helsinki Garden ovat kirjoittaneet aiesopimuksen mittavasta yhteistyöstä Helsingin uuteen vanhaan hallihankkeeseen liittyen.

Vanhan Helsingin jäähallin tiloihin ja lähiympäristöön ollaan suunnittelemassa ja toteuttamassa Helsinki Garden -kiinteistökohdetta, jonka on suunniteltu käsittämään muun muassa kaksi tapahtuma-areenaa aitioineen, liikuntatiloja, asuntoja, kauppoja, ravintoloita, hotelli, toimistoja ja muita liiketiloja.

Elmu ry:n tiedotteen mukaan Elmu ry:n ja Helsingin Gardenin aiesopimus käsittää sekä edullisia treenikämppiä, että monipuolisia muunneltavia esiintymisareenoita.

”Bändien treenitoiminnan harjoittamiseen tullaan varaamaan tilaa n.400–600m2, ja Elmu ry:n tapahtumatoiminnan eli elävän musiikin ja toiminnan tarpeisiin rakennetaan Gardeniin venue-tiloja. Kaikki nämä tilat sijaitsevat vanhassa jäähallissa, joka peruskorjataan Helsinki Gardenin toimesta”, tiedote kertoo.

Elmu on jo vuodesta 2009 etsinyt Helsinkiin keikkatilaa, joka tarjoaisi 3000 henkilölle mahdollisuuden kuulla elävää musiikkia.

Vuokrakohteen tarkka pinta-ala ja tilojen sisältö täsmentyvät hankesuunnittelun yhteydessä.