Nousevia tähtiä ja pitkän linjan tekijöitä – huomenna julkaistavan The Land-elokuvan taustalla on nimekäs joukko jenkkimuusikoita

Erykah Badun ja Nasin yhteiskappale saa ihon kananlihalle.

Mikael Väisänen

Huomisesta eteenpäin Yhdysvaltojen elokuvateattereissa alkaa pyörimääm Steven Caple Jr.:n ohjaama ja Nasin tuottama elokuva The Land. Lyhykäisyydessään elokuva kertoo kaveriporukasta, joka päätyy rahoittamaan skeittaamisharrastustaan myymällä varastetun auton takapenkiltä löytyviä huumeita. Lopusta jokainen saakin tehdä omat päätelmänsä.

Elokuvassa mielenkiintoista on, että sille on antanut tukensa todella moni yhdysvaltalaismuusikko. The Landissa näyttelee muun muassa räppäri Machine Gun Kelly sekä r’n’b -ja soul-laulaja Erykah Badu.

Myös elokuvan soundtrack on näyttävä. Edellä mainittujen artistien lisäksi elokuvaan on tehty täysin uutta musiikkia muun muassa Pusha T:n, Jeremihin ja Nosaj Thingin toimesta. Myös jo aikaisemmin julkaistu French Montanan, Kanye Westin ja Nasin yhteisbiisi Figure It Out kuuluu soundtrackille.

Yksi soundtrackin vaikuttavimmista kappaleista on kuitenkin Nasin ja Erykah Badun balladi The Bitter Land. Sen, ja muita elokuvan soundtrackille sisältyviä kappaleita voi kuunnella alla olevan linkin kautta.

Saa nähdä, kuullaanko kappaleesta jonkinlainen versio myös muutaman viikon kuluttua Tampereella, kun Nas saapuu tähdittämään tämän vuoden Blockfestejä.