Nyt ollaan Pro-tasolla – Kubelta uusi näyte tulevan albumin tarjonnasta

Uutta Kubea.

Markus Paajala

Suomen ahkerimmaksi räppäriksi kutsuttu Kube julkaisee uuden sooloalbumin helmikuussa. Kube tekee levyllä saman tempun mitä yhdysvaltalainen kollegansa J.Cole, All Jucci -albumilla ei kuulla yhtäkään vierailijaa.

Tästä voi odottaa isoa julkaisua, Kube on nimittäin tiputellut hyvin menestyneitä sinkkuja levyltä kahden vuoden mittaan. Plug-singlen yhteydessä vuonna 2016 Kube tarinoi Rumban haastattelussa mahdollisesta uudesta levystään seuraavasti:

”Mä en yritä nyt tehdä kokopitkää levyä. Oon miettinyt pitkään et haluisin tehdä suht ’hölmön’ ep:n missä ei mentäis liian diippeihin tai henkilökohtaisuuksiin, vaan keskityttäis fiiliksiin ja uusin saundeihin. Voi olla et sinne joku vähän totisempikin styge eksyy. Mut toisaalta aina ku puhun ep:stä tai mixtapesta niin tajuun parin kuukauden päästä, et mul on levyllinen hyviä stygejä, hah. Eli saa nähdä mitä sielt tulee.”

Nyt levy kuitenkin siis saadaan. Uusin single on nimeltään Pro ja sillä liikutaan jälleen uusissa soundimaailmoissa, joka povaa tulevasta levystä monipuolista pakettia. Kuuntele Pro alta. All Jucci ilmestyy 16.2.