Oi voi: B.B. King kuoli vasta kaksi viikkoa sitten, mutta jopa murhasyyttely ja rahataistelut miehen omaisuudesta alkoivat jo nyt

Nyt näyttää siltä, että B.B. Kingin perinnönjako menee likaiseksi.

26.05.2015

Bluesin legenda B.B. King kuoli 14. toukokuuta. 89-vuotias kitaristi nukkui ensimmäisten tietojen mukaan pois rauhallisesti ja ilman suurempaa draamaa.

Nyt B.B. Kingin tyttäret Karen Williams sekä Patty King ovat väittäneet, että B.B. Kingin raha-asioita hoitava LaVerne Toney olisi myrkyttänyt kitaristin avustajansa Myron Johnsonin kanssa. LaVerne Toney on B.B. Kingin testamentin toimeenpanija ja vastuussa Kingin omaisuudenjaosta. Kingin omaisuuden uskotaan olevan kymmeniä miljoonia dollareita.

Kolmen tohtorin lausunnon mukaan B.B. King sai riittävää ja hyvää hoitoa kuolemaansa saakka. Poliisikaan ei ainakaan vielä tutki kuolemaa murhana.

Lisätutkimukset myrkytysepäilyihin liittyen kestävät noin kahdeksan viikkoa.

39 vuotta B.B. Kingin taloudenhoitajana toiminut Toney on sanonut, että Kingin tyttäret ovat syyttäneet häntä jatkuvasti milloin mistäkin. Viikko ennen isänsä kuolemaa tuomari oli evännyt Karen Williamsilta oikeuden siirtyä tämän lailliseksi huoltajaksi Toneyn tilalle.

Huhtikuun lopulla Toney oli kieltänyt Kingin ystäviä vierailemasta sairaan kitaristin luona. Väitteiden mukaan Toney oli palkannut omia perheenjäseniään Kingin palkkalistoille. Samojen väitteiden mukaan Kingin pankkitileiltä olisi myös kadonnut suuria summia rahaa.

Kingin tyttäret vannoivat taistelevansa oikeuden puolesta.

Lisää luettavaa