Olavi elää ja voi hyvin – Olavi Uusivirta julkaisi livealbumin

Olavi livenä.

18.11.2017

Olavi Uusivirta on heittänyt keikkaa monen vuoden ajan tiuhaan tahtiin ja nyt energisen intensiivistä keikoista tunnettu laulaja on paketoinut keikkansa Olavi elää! -livealbumin muotoon. Livealbumi on koostettu monista pääkaupunkiseuduilla tapahtuneista keikoista, joten jos olet ollut katsomassa Olavia ison kirkon suunnalla saatat havaita omaa kirkunaasi tällä levyllä.

Settilista koostuu digiversioissa 21 kappaleesta, joten livekeikalla on nyt mittaa tunti ja 42 minuuttia. CD:nä ja vinyylinä mittaa on 17 kappaletta. Repertuaari koostuu läpileikkauksena Uusivirran urasta.

Uusivirta kuvailee levyä seuraavasti: ”Kun yli kolme vuotta kestänyt lähes yhtäjaksoinen kiertue tuli päätökseensä, tuntui että aika olisi kypsä sellaisen livelevyn rakentamiselle, jota kehtaisi kuunnella vielä 30 vuoden päästäkin. Halusimme, että albumikokonaisuus ristivalottaisi taipuisan yhtyeemme kaikki puolet – suoraviivaisen ja ulospäin suuntautuneen rockenergian, intiimin ja introspektiivisen taivaanrannanmaalailun sekä vaskipuhaltimilla ja kosketinsoittimilla terästetyn ’juhlakokoonpanon’ ylvään family-hengen. Tällä levyllä tulee lopultakin lihaksi se vuosien saatossa yhteen tiivistynyt energia ja yhteys, joka herättää yksinäisissä kammioissa pakerretut laulunpoikaset henkiin joka ilta uudelleen keikkalavoilla ympäri Suomen.”

Mikäli energinen, mutta tunteikas meno kiinnostaa, niin tämä levy kannattaa kuunnella.


Lisää luettavaa