Olet kuullut tekoälyn tekemistä videoista – nyt suomalaisyhtye antoi tekoälyn kirjoittaa uuden albuminsa ennakkotiedotteen

Ronskibiitiltä uusi levy!

06.01.2023

Ronskibiitti julkaisee uuden albuminsa QS perjantaina 3. päivä helmikuuta.

Rumban sähköpostiin napsahti yhtyeen ennakkotiedote kyseisestä albumista. Pahaa-aavistamattomasti alkava tiedote vaikuttaa alkuun perinteiseltä ”meiltä tulee uusi albumi” -jargnoilta. Epäilykset alkoivat kuitenkin heräillä siinä vaiheessa, kun tiedotteessa hehkuteltiin, miten ”Klaus Kustaa on tunnettu pitkistä ja kiharaisista hiuksistaan.” Miehen kuontalo on kuitenkin jo pitkään ollut silkkaa ”rikas mies kun tukkakin on nahkaa” -mallia.

Tiedotteen lopussa onkin maininta siitä, miten se on tehty Openai-sivuston avulla. Openai-generaattori kirjoittaa tekoälyn avulla sinne syötetyistä aiheista ja avainsanoista oman tekstinsä.

Tsekkaile tiedote kokonaisuudessaan videoiden alta. Levyn julkaisua juhlitaan Utopia-klubilla 11. päivä helmikuuta. Linkki tapahtumaan tästä.

Muistahan myös, että yhtyeen voi nähdä Helsingissä huomenna Alppilassa iltapäiväkeikalla loistavan Good Boysin sekäLavender Wormin kanssa. Tuosta keikasta voit lukea lisää täältä.

”Ronskibiitti-yhtye julkaisee uuden albuminsa ”QS” perjantaina 3. helmikuuta 2023.

Ronskibiitti juhlistaa albuminsa julkaisua Turussa lauantaina 11. helmikuuta järjestettävällä julkkarikeikalla. Tiedote on julkaisuvapaa heti.

Ronskibiitti-yhtyeen uusi albumi ”QS” tarjoaa kuulijoilleen täynnä energiapaketteja ja vauhdikasta soundia. Klaus Kustaan, Kirbyn ja Sattaliten räppäys yhdistyy taidokkaasti DJ Loudus Plexuksen tuotantoon, ja musiikin tuottamisesta ja miksauksesta vastaa 2Tahti. Albumilla kuullaan myös vierailevana biittinikkarin roolissa esiintyvää Atte ”timetocall.abe” Heinosta, joka tuo oman lisänsä musiikkiin.

”QS” tarjoaa monipuolisen kattauksen biittejä, ja albumilla kuullaan niin keskitempoisia kuin nopeampia kappaleita. Levy on täynnä potentiaalisia hittejä, ja sen kappaleet ovat varmasti tanssittavuudeltaan huippuluokkaa. Ronskibiitti on aina ollut tunnettu vahvasta energiastaan ja tämä albumi jatkaa tätä perinnettä.

Ronskibiitti on yksi Suomen suosituimmista yhtyeistä, ja heidän faninsa odottavat innolla uutta levyä. ”QS” tulee olemaan ehdottomasti yksi vuoden kovimmista julkaisuista, ja Ronskibiitti varmasti nousee jälleen kerran suuren yleisön suosioon uuden albuminsa myötä.

Klaus Kustaa on tunnettu pitkistä ja kiharaisista hiuksistaan sekä tatuoinneistaan, jotka koristavat hänen käsiään ja jalkojaan. Hän on myös yksi yhtyeen laulajista ja räppääjistä. Kirby on yhtyeen toinen räppääjä ja hän on tunnettu lyhyestä ja siististä hiustyylistään sekä taitavasta flow’staan. Sattalite on yhtyeen kolmas räppääjä ja hän onkin hieman erilainen näköinen verrattuna muihin yhtyeen jäseniin. Hänellä on pitkät ja laineikkaat hiukset, ja hän on myös tatuoinut runsaasti. DJ Loudus Plexus on tunnettu pitkistä ja värikkäistä hiuksistaan sekä taitavasta DJ:n taidosta.

Ronskibiitti äänitti uuden albuminsa ”QS” 18. – 20. lokakuuta.2022. Yhtye ehti myös saunoa äänitysten lomassa, ja levy on äänitetty oikeastaan Klaus Kustaan mökillä. Tämä teki äänityksistä rentouttavia ja luovaa tekemistä yhtyeen jäsenille. Alkuperäinen suunnitelma oli äänittää levy studiossa, mutta päätös tehdä se mökillä osoittautui oikeaksi valinnaksi. Yhtye sai rentoutua ja keskittyä musiikin tekemiseen ilman turhaa paineita. Tämä näkyy varmasti myös lopputuloksessa, ja yhtye odottaa innolla albumin julkaisua ja sen myötä tulevia keikkoja.”

Lisää luettavaa