Oletko menossa Nightwishin keikalle Kaisaniemeen? Tässä tietoa käytännön järjestelyistä

Muista nämä!

03.08.2021

Nightwish soittaa keikan Helsingin Kaisaniemessä 14. päivä elokuuta.

Nyt keikan järjestäjä Live Nation on julkaissut ohjeita kaikille heille, jotka paikalle ovat tulossa.

Portit aukevat klo 17.00, noin kello 18.30 lavan valtaa Lähiöbotox ja noin kello 20.00 on vuorossa illan pääesiintyjä Nightwish. Huomioithan, että ajat ovat vielä alustavia, ja saattavat muuttua jopa keikkapäivänä. Kannattakin käydä katsomossa keikan virallisilta sivuilta täältä vielä keikkapäivänä, mitä kaikkea pitää muistaa.

”Suosittelemme jättämään ylimääräiset tavarat (mm. isot reput ja laukut) kotiin turvatarkastuksen sujuvuuden varmistamiseksi. Ylimääräisiä tavaroita voi tarvittaessa jättää narikkaan säilytykseen konsertin ajaksi”, sivuilla kerrotaan. Tapahtuma päättyy n. klo 22.00. Anniskelu palvelee konserttiyleisöä vielä hetken konsertin jälkeen. Tapahtuma-alue suljetaan klo 23.00.

Kaisaniemi on vain hetken kävelymatkan päässä Helsingin päärautatieasemasta ja Kampista, joten auto kannattaa jättää suosiolla kotiin, jos asuu edes jollakin tapaa julkisten kulkuvälineiden päässä.

Alueelta saa myös juomaa ja ruokaa kaikkiin tarpeisiin. Pienet eväät voit ottaa mukaasi, kunhan ne ovat asianmukaisesti pakattuja. Pakkauksen pitää olla helposti avattavissa turvatarkastuksessa, lasipullot, purkit ja purnukat ovat kiellettyjä. Voit tuoda mukanasi konserttiin avaamattoman, pehmeän, max. 1.5 litran kokoisen kirkkaan muovipullon. Alkoholilainsäädännön vuoksi omia alkoholijuomia ei saa tuoda tapahtuma-alueelle.

Lisää tietoa täältä.

Lisää luettavaa