”Oli ainutlaatuista nähdä oma nimi varaston tietokoneella Katy Perryn, Keanu Reevesin ja Jumanjin välissä” – Juulia päättää hiljaiselonsa

Musiikkivideo ensiesityksessä.

Saara Sarvas

Pop-artisti Juulia päättää hiljaiselonsa ja julkaisee uuden singlen sekä sille Kaliforniassa kuvatun musiikkivideon. Pilvii-kappaleella Juulia haluaa muistuttaa ajatusten voimasta:

”Mulla on ollut aikoja elämässä, jolloin oon antanut liikaa ajatuksille valtaa, unohtaen, että ne ovat kuitenkin vain ajatuksia, aivojen tuottamia pilviä, ne tulee ja menee.”

Pilvii-biisin on tuottanut OP Beats, jonka kanssa Juulia on tehnyt yhteistyötä aiemmin Opium-triossa (jonka täydentää Pyhimys). Kappaleen säkeistöjen jäsentelyssä apuna oli myös laulaja-lauluntekijä Vilma Alina.

Juulia kertoo Pilvii-biisin musiikkivideon olevan hänelle tähänastisista videoista henkilökohtaisesti tärkein. Pitkäaikainen unelma toteutui, sillä videon taustavoimina toimivat kaksi Juulia läheisintä ystävää. Videon on käsikirjoittanut ja ohjannut Saara Sarvas, Julia Kamppari vastaa videon visuaalisesta ilmeestä ja stailauksesta.

”Parasta tekijöiden lisäksi oli päästä Jenkeissä hakemaan vaatteita ja rekvisiittaa isoilta varastoilta, joista suuriin leffatuotantoihin haetaan tavaroita. Oli ainutlaatuista nähdä oma nimi varaston tietokoneella Katy Perryn, Keanu Reevesin ja Jumanjin välissä.” Juulia jatkaa.

Katso video alta.