Metallisuosikki ongelmissa – Asking Alexandrian laulaja jätti yhtyeen sivuprojektinsa albumijulkaisun kynnyksellä

Sivuprojekti taisi viedä Danny Worsnopin huomion, vaikka mies alkujaan muuta väittikin.

Kun metalcore-yhtye Asking Alexandrian nokkamies Danny Worsnop alkoi viime vuonna puhua haastatteluissa myös sivuprojektistaan, aiheutti se kitkaa yhtyeessä. Worsnop kuitenkin sai bändin muut jäsenet vakuutettua siitä, että hänellä riittäisi energiaa molempiin projekteihin, eikä tekisi tiukkaakaan.

Nyt Worsnop on sitten jättänyt Asking Alexandrian, kertoo Blabbermouth.

”Kuten ennenkin, haluan vain parasta yhtyeelle, ja juuri nyt se en ole minä,” kirjoittaa Worsnop julkaisemassaan tiedotteessa. ”Tule aina tukemaan ja rakastamaan Asking Alexandriaa, enkä malta odottaa mitä tulevaisuus heille tuokaan.”

Worsnopin mukaan Asking Alexandria jatkaa uuden, neljännen studioalbuminsa äänityksiä ilman häntä. Yhtyeen edellinen albumi From Death to Destiny ilmestyi vuonna 2013 ja se kipusi ilmestymisviikollaan Billboardin TOP200-listan kuudennelle sijalle.

Worsnop puolestaan valmistautuu julkaisemaan We Are Harlot -sivuprojektinsa eponyymisen esikoisalbumin 31. maaliskuuta. Worsnop perusti yhtyeen jo vuonna 2011 Sebastian Bachin kanssa soitelleen kitaristi Jeff Georgen kanssa, mutta ensimmäisen singlensä yhtye julkaisi vasta viime vuonna. Denial-singlen voit kuunnella alta.

Lisää luettavaa