”Onneks mulla on nää mun mielikuvitusystävät, ku ilman niitä en olis pärjännyt hetkeekään” – Alove haluaa antaa vertaistukea musiikillaan

Uusi kappale on tulevan levyn kolmas single.

25.03.2023

Epic Records Finlandin kanssa viime vuonna yhteistyön aloittanut, YleX Nosteessa -kilpailustakin tuttu Alove on julkaissut uutta musiikkia.

Tulevan albumin kolmas single on nimeltään Ystävät. ”Oikeiden ystävien lisäksi on tärkeää, että oman pään sisällä on myös niin sanottuja mielikuvitusystäviä eli niitä lempeitä ajatuksia, joihin pystyy nojautumaan sekavina aikoina myös yksin ollessaan”, tiedotteessa todetaan.

Grungea, poppia, räppiä ja punkia fuusioivan Aloven lyriikoissa avataan usein isoja ja vaikeita tunteita. Artisti toivoo, että kuulijat saisivat biiseistä lohtua ja voimaa omiin vaikeuksiinsa.

”Toivottavasti mun biisit auttais ja rohkaisis joitakin selvittämään omia vaikeita pään sisäisiä asioita tai edes tuomaan samaistumisen kautta lohtua”, Alove kommentoi tiedotteessa.

Biisien kirjoittamisen lisäksi musiikkinsa pitkälti itse säveltävän ja tuottavan artistin tulevalla albumilla pureudutaan ”puhumattomiin ajatuksiin, jotka yleensä piilotetaan tekohymyn taakse”. Musiikin rajattomuudesta ja rajojen rikkomisesta kiinnostuneen Aloven haaveena on tuoda Suomeen uudenlaisia keikkakokemuksia.

Kuuntele uusi kappale alta.

 

Lisää luettavaa